anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Intrum a zaległości wobec allegro.

elokator23
#7 Wielbiciel#

Proszę o informację czy mam jakiekolwiek zaległości wobec allegro gdyż mam monity z firmy Intrum iż mam zaległości w płatnościach wobec allegro a wg mnie nie ma to miejsca .moje konto wcześniej też elokator obecne elokator23 .  Będę wdzięczny za pomoc

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#

@elokator23 a w monicie nie masz jakiego konta dotyczy zaległość?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@elokator23 widzę, że na koncie, z którego piszesz, jest do uregulowania płatność w wysokości: 154,07 zł

Prawdopodobnie są to opłaty za obsługę transakcji na Allegro Lokalnie. Wszystko znajdziesz w tej zakładce. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

elokator23
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za info . W monicie nie ma konta ani za jaki okres . To bardziej mi na nękanie wygląda niż na rzetelne podejście do sprawy. Ta kwota to oczywiście za obsługę bieżącą. Czy mogę prosić jeszcze o potwierdzenie salda na koncie które zamknąłem jako sprzedawca firmowy .konto elokator sprzedający Royal Time. Pozdrawiam serdecznie Mirosław 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @elokator23. Na wskazanym koncie billing jest dodatni, nie posiadasz na nim zaległych opłat.
Inaczej jest w przypadku konta skarbybarby - tutaj rachunek nie został uregulowany. Sprawdzisz to w zakładce Rozliczenia z Allegro, po zalogowaniu do tego konta. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

skarbybarby
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za szybką i wnikliwą pomoc. Zapomniałem o tym koncie. Rozliczyłem zaległą kwotę. Pozdrawiam serdecznie Mirosław 

oznacz moderatorów