Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałem zadłużenie na koncie Allegro do zapłaty, przejęła je firma Intrum.
Na Allegro mam na koncie saldo do zapłaty wynoszące okrągłe zero od 24 paź 2024, 09:28
Jeszcze wcześniej komornik pobierał pieniądze i przekazywał je do Intrum, a później pojawiało się na saldzie Allegro jako możliwe do wypłaty.
Pomimo tego że upłynęło prawie pół roku od spłaty całości zadłużenia, to komornik nadal zabiera mi pieniądze i przekazuje je do Intrum a Intrum oczywiście zadowolone bo ma pieniądze za darmo.
Intrum potwierdza że otrzymuje pieniądze od komornika, i potwierdza że otrzymało również wpłatę w marcu bieżącego roku.
Szanowne Allegro, kto mi odda różnice pomiędzy faktycznym zadłużeniem a tym co mi zabieracie w białych rękawiczkach?
I kiedy wreszcie zakończycie sprawę, która od pół roku jest spłacona a Intrum mówi że jeszcze jest do zapłaty ponad 1000 zł.
Numer sprawy Intrum: 134954857
Cześć @miliarderzy, w tym przypadku w celu wyjaśnienia sprawy skontaktuj się proszę z nami używając tego formularza.
Dobrze. Nie będę się kopał z koniem, bo i tak nie mam zbyt dużych szans na to, aby wygrać tą kopaninę 🙂
Otrzymałem odpowiedź żeby kontaktować się z Intrum itd...
Kończąc - z początkowego zadłużenia, wychodzi że się ono podwoiło, albo i nawet potrofiło.
To kilka tysięcy, nie kilkaset, wówczas bym walczył o każdy grosz.
A tak to skończę na tym, że nie polecam nikomu żadnych zaległości na Allegro, bo jak coś pójdzie nie tak, będziecie płacili więcej, dużo więcej.
A ja się zajmę zamiast koridy, dalszym rozwojem. Niezły ten biznes ściągania długów....