Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym zostawić kupującym możliwość dokanywania zakupów, kiedy będę na wakacjach. Chcę w związku z tym wydłużyć czas wysyłki o 9 dni. Czy mogę to zrobić automatycznie we wszystkich ofertach, czy tylko pojedynczo zmieniać w każdej osobno?
@CHECINIAKI grupowo w tej zakładce -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/obsluga-ofert/moj-asortyment
robisz to automatycznie we wszystkich ofertach, ale gwarantuję Ci, że połowa klientów nie czyta czasu dostawy i wielu będzie oczywiście niezadowolonych, że nie dostali paczki zaraz po zakupie. Już to przerabialiśmy i to jest lipa nie rozwiązanie. Jesteś na urlopie, a ludzie, dzwonią, zamawiają, piszą maile, to nie jest odpoczynek, no chyba, że ktoś zostaje w firmie na zastępstwo.
Rok temu zamknęłam sprzedaż, dlatego tak sobie pomyślałam, może jednak sprzedawać w tym roku na wakacjach. Jestem małym sprzedawcą i pakuję maksymalnie 8-10 paczek dziennie.
Czy jest możliwość napisania komunikatu widocznego we wszystkich ofertach, że przebywam na urlopie, żeby kupujący został dokładnie poinformowany przed zakupem?
Generalnie w opisie oferty mają się znajdować tylko informacje na temat produktu. Napisać możesz. Może nikt tego nie wypatrzy :). A poza tym kupujący i tak tego nie czytają 🙂
Zaryzykuję, w końcu nawet w czasie wakacji mogę wyłączyć sprzedaż, i już 😁
Powodzenia i miłego urlopu 🙂
Dziękuję 🙂