Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jak uzyskać aktywację do allego sandbox? Przeszedłem cały proces aktywacji konta, ale jak chcę stworzyć klucz do API to dostaję info, że mam aktywować konto i włączyć weryfikację dwuetapową? Niestety linki przekierowują mnie do aplikacji produkcyjnej i dalej nie wiem co robić.
@Client:133994057 aby aktywować konto na Allegro Sandbox, proszę postępować zgodnie z poniższymi krokami:
Ok, ile może trwać weryfikacji konta na sandboxie?
@Client:133994057 cały proces rejestracji i weryfikacji jest symulowany. Jeśli masz więcej pytań lub pojawi się problem - pytania możesz zadać tutaj.
Wykonałem kroki jakie Pan podał, co ciekawe musiałem podać rzeczywiste konto (bo nic innego nie przepuściło), potem był ekran symulacji payu, na którym nacisnąłem Submit. Niestety na maile dostaję informację: Piotr Węgrzyn (Client:110836139), odrzuciliśmy Twoją prośbę o aktywację konta. Co zrobić, żeby mieć aktywne konto? Dodatkowym problemem jest wymaganie dwustopniowej autoryzacji (w sandboxie?). I tu też coś nie działa, bo na numer telefonu, który podałem nie przychodzą smsy, więc nie mogę dokończyć procesu.
W Sandboxie kod do weryfikacji dwuetapowej to 123456, nie przychodzą smsy.
Proszę jeszcze o pomoc w rozwiązaniu pierwszego opisanego przeze mnie problemu, czyli aktywację konta poprzez symulowany przelew payu. Bez tego nie mogę przejść do rejestracji aplikacji.
@pwegrzyn_2007 Pytania w tej sprawie kieruj proszę na forum github.