anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak długo moje środki będą zablokowane lub jak je wypłacić

Client:123833558
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, mam taki problem, kupujący wpłacić mi pieniądze za przedmiot , ja oczywiście nadałam paczkę, paczka zniknęła a inpost odmówił reklamacji ponieważ po analizę paczka została źle umieszczona, kupujący złożył wniosek o wypłatę pieniędzy z allegro protect i zostały one mu wypłacone, co w tym momencie mogę zrobić skoro ja jestem bez sprzętu i bez możliwości wypłaty pieniędzy, naliczone zostały na moim kocie pieniądze z wypłaty protect, a według każdego prawnika nie mam obowiązku wysyłania produktu do momentu wypłaty pieniędzy na konto. Co mogę zrobić w tym kierunku ? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Zablokowane a konto było zweryfikowane do wypłat? jak Ci doliczyli to i tak prędzej czy później ściągną(pomijam czy to jest legalne) a tu byli i pisali że nawet latami nie mogą wypłacić kasy.

oznacz moderatorów

Client:123833558
#7 Wielbiciel#

Tak konto do wypłat zostało zweryfikowane jak i jedno jak i drugi, to chyba zostało tylko złożyć pozew przeciwko allegro 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie chce Ci niczego pisać ale tu były różne przypadki, więc ...nie wiem co zrobi Allegro ale jak nie zapłacisz to oddadzą do Intrum a środki kiedyś szło odzyskać rozwiązując 7umowę ale ostatnio pisali że i to teraz nie pomoże.☹️

oznacz moderatorów