Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam taki problem, kupujący wpłacić mi pieniądze za przedmiot , ja oczywiście nadałam paczkę, paczka zniknęła a inpost odmówił reklamacji ponieważ po analizę paczka została źle umieszczona, kupujący złożył wniosek o wypłatę pieniędzy z allegro protect i zostały one mu wypłacone, co w tym momencie mogę zrobić skoro ja jestem bez sprzętu i bez możliwości wypłaty pieniędzy, naliczone zostały na moim kocie pieniądze z wypłaty protect, a według każdego prawnika nie mam obowiązku wysyłania produktu do momentu wypłaty pieniędzy na konto. Co mogę zrobić w tym kierunku ?
Zablokowane a konto było zweryfikowane do wypłat? jak Ci doliczyli to i tak prędzej czy później ściągną(pomijam czy to jest legalne) a tu byli i pisali że nawet latami nie mogą wypłacić kasy.
Tak konto do wypłat zostało zweryfikowane jak i jedno jak i drugi, to chyba zostało tylko złożyć pozew przeciwko allegro
Nie chce Ci niczego pisać ale tu były różne przypadki, więc ...nie wiem co zrobi Allegro ale jak nie zapłacisz to oddadzą do Intrum a środki kiedyś szło odzyskać rozwiązując 7umowę ale ostatnio pisali że i to teraz nie pomoże.☹️