Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Złożyłem wniosek o nowego sprzedawcę na allegro i powiedziano mi, że przegląd firmy potrwa kilka dni
Ale od złożenia wniosku minęło już ponad 5 dni, jak długo może być jeszcze rozpatrywany?
I czy jest sens kontaktować się bezpośrednio z supportem?
@YANPRO Cześć. 🙂 Skonsultuję sprawę weryfikacji Twojego konta z odpowiednim zespołem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
Dziękuję, czekam na wiadomość od Ciebie !
@YANPRO Otrzymałam odpowiedź, że operatorzy mają obecnie bardzo dużo pracy, dlatego weryfikacja może potrwać nawet do 7 dni roboczych. Jeśli nic się nie zmieni do 11.03., to napisz do mnie i skontaktuję się w Twojej sprawie ponownie.
Dziękuję za pomoc !
Good afternoon
Today is the 11th day, and there is still no answer and no decision (
Please help)
@ko_alka
Good afternoon
Today is the 11th day, and there is still no answer and no decision (
Please help)
@YANPRO Please be patient. I am consulting your case.
@ko_alka Dobry wieczór, jakieś wiadomości?
@YANPRO I'm sorry, I'm still waiting for an answer.
@ko_alka How long does it usually take to wait for an answer? And in general, is it normal that it takes so long to check the company?
@YANPROI received an information that you formally start your business on April 1, then we will be able to proceed with the verification.
Ahhh. Give me a day, I'll change the company. I set the date wrongly. I'll write how to change the conditions
@ko_alka Good afternoon, the company has been changed and is now active. Please review my account and activate your account
Dobry wieczór, moje konto jest częściowo potwierdzone, ale pisze, że jest jeszcze w trakcie weryfikacji
Chciałem również zapytać o promocję dla nowych sprzedawców w wysokości 30.000 zł, loguję się do swojego Centrum Rabatowego, ale nie ma aktywnych promocji, jak ją uzyskać?
@YANPRO Wniosek został już zaakceptowany i teraz oczekuje na weryfikację przez operatora.
Jeśli chodzi o promocję, to masz na myśli Pakiet Powitalny? Po weryfikacji dokumentów będziesz musiał zaakceptować warunki w programu w Centrum Zniżek (https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/centrum-znizek/), a następnie będziesz mógł korzystać z benefitów.
Informację o benefitach znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/kampania/zacznij-sprzedaz/pakiet-powitalny
Good evening, how long will my application be checked? Will I get an answer by the end of this week?
My company is already active and ready to start work
@ko_alka Good evening, how long will my application be checked? Will I get an answer by the end of this week?
My company is already active and ready to start work
@YANPRO Good morning. Standard verification takes 3 days. If your application is not verified by tomorrow, let me know.
@ko_alka Dzień dobry, po ponad 3 dniach firma nadal jest w trakcie weryfikacji, mogę zapytać dlaczego?