Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
zostalem poproszony dnia 23.02.2021 o godzinie 11.08 o dodatkowa weryfikacje towaru ktory sprzedaje.
poproszono mnie o przeslanie faktury zdjec rowaru z dokumentem jak i zdjec dowodu osobistego w celu zweryfikowania czy towar jest legalnie zakupiony i czy go wogole posiadam.
O godzinie 15;50 tego samego dnia poproszono mnie kolejny raz o przeslanie faktury na towar ktory sprzedaje.
O godzinie 23;09 otrzynalem wiadomosc ze moje dokumenty zostaly zweryfikowane pozytywnie i poproszono mnie o uzupelnienie w aukcjach numerow przesylek ( na ponad 200 zamowien brakowalo raptem 18 numerow z wysylek kurierskich)
moje pytanie brzmi kiedy moge sie spodziewac jakiegos kontaktu ze strony allegro i czy taka weryfikacja zawsze trwa tak dlugo ??
zawieszenie moich aukcji gereruje mi straty na ktore nie mam wplywu w obecnej sytuacji.
i co moge zrobic gdy w dalszym ciagu nie bedzie zadnej odpowiedzi ze strony allegro ?
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz
Nie ma reguły, każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie. Pisz do Allegro i się przypominaj, pamiętaj jednak, że mimo to serwis z odblokowaniem może poczekać kilka dni aby sprawdzić, czy kupujący nie zgłoszą problemów.
Powiedz mi gdybyś mógł jeszcze czy przypominać się im odpowiadając na emial który od nich otrzymałem czy przez formularz?
Przez e-mail, odpowiadając na wiadomość.