Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
prosze o pomoc - jak krok po kroku - dołączyć do strefy marek ? Jesteśmy producentem - mamy swoją zarejestrowaną markę.
Jakie ew. koszty do do podłączenia do strefy na wstępie / w później ?
pozdrawiam
na takim oficjalnym sklepie - mogę sprzedawać TYLKO produkty tej marki ?
Mamy swoją marke oraz sprzedajemy innych marek produkty takze.
@-Outlet-Butik- Do strefy marek możesz dołączyć, tylko w przypadku jak Cię do niej zaprosimy. Wysyłam cały artykuł na ten temat.
tak tak skończyłem własnie kurs. Na samym końcu jest dla mnie lekko sprzeczna informacja - czekamy na Twoje złgoszenie. Ale ok.
Powiedz mi jeszcze - jak rozumiem - jak takowe dostane - na danym koncie będę mógł sprzedawać tylko daną markę ( swoją ) - czy także prowadzić dystrybucję innych marek ( obcych ) - których jestem dystybutorem ?
@-Outlet-Butik- Jedno konto w Strefie marek może oferować produkty jednej, konkretnej marki.
dzięki - a załóżmy ,że moją markę - sprzedaje wiele sprzedawców na Allegro i obroty są znaczne.
Ja dopiero chcę zacząć bezpośrednio na Allegro - jako producent mający wszelkie prawa do tej marki - jak mnie niby "znajdziecie" i zaprosicie ? Skoro ja się sam - zgłosić nie moge - a chciałbym założyć oficjalny sklep marki ?
@-Outlet-Butik- przy weryfikacji do strefy marek są brane nie tylko twoje obroty, ale też inne aspekty, jak np. rozpoznawalność marki.