Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wszytkie produkty byli importowane/wystawione na Allegro pojedynczo (nie poprzez plik, każdy produkt był dodawany ręcznie)
Teraz potrzebujemy masowego edytowania - cena i ilość się zmieniły, w zakładce "Moje oferty" przetwarzać to za długo
Jak pobrać te towary do pliku Excela, aby wszystko od razu przetworzyć?
Gdzie o tym można przeczytać?
@motosila_pl, możesz masowo edytować oferty z pliku csv. Tu znajdziesz więcej na ten temat.
W jaki sposób pobrać towar do raportu? Wprowadzałem ich ręcznie jeden po drugim - nie ma raportu, który można pobrać i edytować
Czy mogę dostać odpowiedź?
@motosila_pl Przepraszam Cię, że musiałeś czekać. Możesz wygenerować raport z danymi w formacie CSV: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/pobieranie-swoich-danych/utworz-raport. W tym miejscu możesz wybrać dane dotyczące wskazanych ofert. Tu poczytasz więcej na ten temat.
Bardzo dziękuję za odpowiedź!
Obejrzyłem exportowane dane dotyczące ofert.
Jest "Dane dotyczące wystawionych ofert", ale nie ma cen towarowych, a korektę komplikuje fakt, że plik nie zawiera kodu EAN, nie ma możliwości dopasowania go do pliku dostawcy.
Proszę powiedzieć - czy są jakieś inne opcje eksportowania, najlepiej konfigurowalne.
@motosila_pl, we wskazanym wyżej linku możesz wygenerować raport, który będzie zawierał "Tytuły i numery ofert, daty wystawienia i zakończenia ofert, liczby wystawionych przedmiotów.".
Jeśli chcesz dokonać zmian cen i ilości za pomocą pliku, musisz najpierw wystawić przedmioty pierwszy raz z pliku, a następnie zmienić ten sam plik i dodać ponownie w taki sposób.
Tymczasem wystawiłeś z formularza oferty po raz pierwszy, więc by zmienić ceny i ilości, musisz przejść do zakładki Moje oferty i tam zaznaczyć oferty i zmienić wszystko przez edycję grupową lub poprzez przejście do edycji konkretnej oferty.