Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
w jaki sposób usunąć masowo szkice aukcji ?
@_dzieciecaradosc Zaznaczasz wszystkie (jest taki box po lewej od sortowania) i z dolnej belki wybierasz opcję "usuń".
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Opcji masowego usuwania szkiców jeszcze nie zrobili, jest tylko ukrywanie ofert (nie działa na szkicach)
czyli kolejna bieda 🙂
dzięki i pozdrawiam
jaka bieda 3 klinkięcia: zaznacz wszystko, usuń i potwierdzenie.
Kiedyś musiałeś każdą zaznaczać osobno teraz jednym kliknięciem wszystko
wrzuć screena pls
@_dzieciecaradosc chyba będzie potrzebny akcept @_HolaOla_ mogę prosić o zaakceptowanie instrukcji graficznej?
@TOPe-commerce Twoja ranga pozwala na dodanie zdjęć bez akceptacji 😉
Z drugiej strony, czy coś się zmieniło? Ja mogę jedynie masowo zamknąć i ukryć zakończone oferty, szkicu nie mogę usuwać edycją grupową
@DarkStoorM dzięki za info nie zauważyłem że dostałem awans 😛
ukrycie to nie usunięcie i nie działa dla szablonów 😞
o które szablony Ci chodzi?
Czy jest jakas metoda na masowe usunięcie szkiców, opcja ukryj zakończ nie dotyczy szkiców
@ksiazkaland2, szkice przechowujemy przez 60 dni od ostatniej edycji. Jeśli nie wprowadzisz żadnych zmian w danym szkicu, zostanie on automatycznie usunięty. 🙂
Czy to jest odpowiedź na moje pytanie - nie !!, szukam rozwiązania masowego usunięcia szkiców ze względu na to, że API mnie przyblokowało z ilością ich utworzenia (20tys) i teraz nie mogę wystawiac aukcji
To chyba czeka Cię ręczna robótka 😀
Nie mieści mi się to w głowie 20tys draftów ręcznie
@ksiazkaland2, nie ma możliwości usunięcia szkiców grupowo. Można to zrobić jedynie pojedynczo.
no i jest problem, właśnie osiągnąłem 20 000 szkiców i nie mogę wystawiać aukcji, korzystam z api
chyba czas dodać taką opcję ... po co gromadzić na serwerach miliony sziców ?!
@sklepamb Próbowaliście skorzystać z tego zasobu? https://developer.allegro.pl/documentation#operation/deleteOfferUsingDELETE
Tylko niestety trzeba pobrać pełną listę 20k szkiców i wykonać 20k delete requestów, bo Allegro nie chce dodać batch-delete 🙂