Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
oszust ze słowacji kupił przedmiot z opcja odbior osobity i teraz nie moge wystapic o zwrot prowizji
nie wiem dlaczego ale przy zakladaniu tego konta zostałem przypisany do usługi allegro lokalne
i teraz nie mam mozliwosci wystapienia o zwrot prowizji ktora jest gigantyczna 10%
nie moge korzystac z allegro in post
nie moge zrezygnowac z tego konta albo zamknac go
Chciałbym zamknac to konto
@benhur44 O zwrot prowizji poproś Allegro przez ten formularz; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... Załącz jakiś dowód na brak finalizacji zakupu.
Jeśli chcesz wystawiać na zwykłym Allegro, kliknij w link zaznaczony na czerwono;
@benhur44 Prowizja na lokalnie to 4,9% (elektronika) lub 7,9% (pozostałe kategorie), a nie 10%.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
To nawet nie prowizja tylko jakaś opłata transakcyjna która nie jest chętnie zwracana przez allegro ale czasami podobno ktoś dostał.
musze teraz prosic tego spamera ze słowacji ktory nie mowi po polsku zeby mi przesłal potwierdzenie ze rezygnuje z tansakcji inaczej oplata tansakcyjna nie zostanie anulowana
po prostu wpadłaem w sidła sytemu allegro
plac i placz
@benhur44 Słowacja, odbiór osobisty - to chyba nie będzie trudne do udowodnienia🤔
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
A mnie się kiedyś trafił taki jeden co był z Litwy i też chciał odbiór osobisty i gdy już myślałem że nici z jego zakupów to zadzwonił że przejeżdża przez moje okolice ciężarówką i chciałby odebrać . I cud się stał .