anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak mogę złożyć skargę na opieszałość i lekceważenie przez brak kontaktu pomimo umówionych rozmów

FTF-Shop
#7 Wielbiciel#

Od kilku dni umawiam i dostaje potwierdzenie rozmów/ umówionych  z konsultantem do dziś nikt nie był łaskaw zadzwonić a sprawa dotyczy weryfikacji rachunku 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@FTF-Shop Treść reklamacji możesz przesłać przez formularz kontaktowy. Następnie otrzymasz potwierdzenie złożenia reklamacji przez doradcę. Skieruję prośbę o pilny kontakt telefoniczny. Czy możesz napisać, w jakiej sprawie potrzebujesz pomocy? 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

www_oleander_pl
#8 Zapaleniec#

FTF-Shop mam ten sam problem. Na kilka prób kontaktu jeden raz oddzwonili i w dodatku nie byli w stanie niczego załatwić, bo jakoby ich dział odpowiedzialny za tą sprawę był zajęty. W końcu dostałem odpowiedź na @ w której podali tak abstrakcyjne i absurdalne wymagania dot wypłacenia moich środków że pewnie skończy się skargą do Nadzoru Finansowego. Oni bezczelnie przetrzymują nasze pieniądze powołując się na bliżej nie zidentyfikowane przepisy dot prania brudnych pieniędzy. Jest to kompletna bzdura bo wykonując przelew weryfikacyjny udowadniamy że jesteśmy właścicielem rachunku na który mają przelać nasze pieniądze i na tym ich rola się w zasadzie kończy. Nie mają prawa blokować naszych środków stosując różne sztuczki bo jest to nielegalne. Zgłaszajcie sprawy do Nadzoru, Prokuratury i na Policję a kto może niech zakłada im spawy w Sądzie bo bezczelnie nadużywają swojej pozycji.

oznacz moderatorów