Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
W tamtym roku Allegro zablokowało mi konto z powodu niskiej jakości sprzedaży. Otrzymałem dwa słabe komentarze. I teraz pytanie moje jak to jest ze ktoś kto kupił przedmiot u mnie bo myślał ze będzie pasował ale nie pasował może wystawić złe opinie. dostałem dwie gwiazdki za przesyłkę mimo ze to ja płaciłem za nią nie kupujący. Następny niezadowolony był z powodu nabitych roboczogodzin na ciepłomierzu który był nowy. Wiec tłumaczyłem ze ciepłomierz był z 2019 roku a został zakupiony w 2021 i te godziny są aktywowane po wyjściu z fabryki. Jest to robione gdyż przepisy unijne mówią ze każdy ciepłomierz po upłynięciu 5 lat musi zostać wymieniony na nowy chodzi o legalizacje. Zaznaczę ze wszystkie wartości pomiarowe były zerowe. Sprzedałem tych ciepłomierzy koło 20 sztuk i nikt inny problemu nie miał. Pozdrawiam
@elkamil86 W sprawie blokady proszę Cię o kontakt przez ten formularz. Odpowiedzą Ci osoby, które znają szczegóły sprawy.
Tu na forum nikt nie pomoże, moderatorzy już nie wypowiadają się tylko odsyłają do DB.
Widzę właśnie
dziwne jest dla mnie to ze ktoś kto dostaje paczkę i dodam ze wysyłka była za darmo czyli ja płaciłem za nią wystawia mi dwie gwiazdki a Allegro na to pozwala. Sprzedaje tez na innych stronach za granica **piiip** itp i tam to wyglada zupełnie inaczej. Nie wystawisz od tak negatywa tylko trzeba rozpocząć spór. No i nie ma takiego blokowania jak tu. Jeszcze sprzedaż rozumiem ale żeby zakupy blokować.
No i pytanie jak długo trwa taka blokada bo jak jest dożywotnia to niech powiedzą i się żegnamy
No i odpowiedź dostałem czyli się żegnamy.