anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak podnieść ocene sprzedazy jak konto jest zablokowane

multishop24_eu
#7 Wielbiciel#

Witam. 

Mam problem jako poczatkujacy sprzedawca i nie mogę go rozwiązać z mojego poziomu 

Proszę o wsparcie i zrozumienie gdyż podczas zakładania firmy oraz integracji allegro z hutrownią mój informatyk dokonał błędu i wystawił oferty ze stanami ZERO. Te oferty które były aktywne zostały zrealizowane reszta została zablokowana bez możliwości mojej reakcji. 

Obecnie odpisuje Allegro że  mam konto zablokowane i musze podnieść poziom sprzedaży. Obecnie nie jest to możliwe na zablokowanym koncie. 

Jak mam poprawić wyniki jak nie mam takiej możliwości. 

Można mnie sprawdzić pod każdym wzgledem na innych aukcjach oraz w sklepie multishop24.eu

Proszę o wsparcie. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Ziolko39
#21 Demiurg#

@multishop24_eu To jest wstęga Mobiusa > gdzie nie pójdziesz to i tak Dział Bezpieczeństwa.

Zrzut ekranu 2024-01-06 215028.jpg

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@multishop24_eu Tylko dział bezpieczeństwa ma tu władzę, tylko oni mogą Ci odblokować konto, kim są??? lepiej nie pytaj!

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Oferta ze stanem zero się wystawi??

a jak wystawi to nie zamknie od razu?

jak ktoś ma kupić coś zerowego a Ty masz mu tego nie wysłać? 

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

cyt

Obecnie odpisuje Allegro że mam konto zablokowane i musze podnieść poziom sprzedaży. Obecnie nie jest to możliwe na zablokowanym koncie.

Jak mam poprawić wyniki jak nie mam takiej możliwości.

Allegro doskonale o tym wie. To jest celowe działanie. Masz dać Kupującym łapówki, tym którzy ci zaniżyli opinie - inaczej nic nie ugrasz

oznacz moderatorów