Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Poproszę o wskazówkę jak za pomocą allegro poprosić kupujących o opinie-komentarz? Będę wdzięczny za podpowiedź.
Przy okazji dopuyam czy mozna zmienić nazwę konta - z indywidualnej np na nazwe firmy?
Pozdrawiam
Adam Szeliga
O komentarze lepiej nie prosić, bo to może być denerwujące dla kupujących. Allegro samo przypomina o komentarzach systemowo. Zmienić nazwy konta nie można, można założyć nowe konto. W loginie może być zawarta nazwa firmy, ale bez wskazań do strony www.
@Adamson25 poprosić można przez Centrum Wiadomości, tylko pytanie po co ? Allegro przypomina kupującym o wystawieniu komentarza . Sama nie cierpię jak mnie ktoś atakuje o wystawienie 🙂
Zrób coś źle z paczką to gwarantuję szybki komentarz
Chyba że takich nie chcesz 🤣
Przez menagera paczek, możesz dodać własne powiadomienie i ręcznie wysyłać je po np. tygodniu od dostarczenia paczki, z treścią typu "Czy paczka dotarła poprawnie, asortyment dobry i ogólne zadowolenie"
Jednak jak zauważyłem z doświadczenia, chęć wystawiania ocen zależy od produktu
tzn. Klienci chętniej oceniają rzeczy praktyczne i ładnie wyglądające, niż tylko praktyczne, jeśli wiesz co mam na myśli
Dla zobrazowania
Psia karma - mniej chętnie
Ładne legowisko dla psa - chętniej
Czemu tak jest nie wiem, to już jest psychologia kupującego gdzie można tylko gdybać