anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak poznać więcej osób w społeczności Allegro

Client:130265076
#2 Obserwator#

Witam wszystkich, jestem Liu z Zhongshan Guzhen w Chinach i cieszę się, że trafiłam na platformę Allegro, gdzie mam nadzieję poznać więcej znajomych

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg#

Witaj @Client:130265076 w społeczności Allegro. Zapraszam do czynnego udziału w dyskusjach na Gadane.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Osobiście?

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:130265076   "Jak poznać więcej osób w społeczności Allegro"

Żeby naprawdę poznać wiele osób wystarczy kilku osobom nie wysłać  zamówionych przedmiotów.  Wtedy poznasz naprawdę wiele osób, również  ze struktur Allegro,  a nie tylko klientów.

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@br. Ostro. I wcale się nie dziwię. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

To brzmi jak Polska dla Polaków 🥺

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@Client:44052296 Może i tak brzmi. Z drugiej strony, postów od rozczarowanych/oburzonych/wystrychniętych na dudka/zawiedzionych/oszukanych rodzimych klientów przedmiotowego obszaru sprzedażowego - jest niepokojąco dużo (delikatnie mówiąc).
A na AG pisze tylko ich ułamek; większość tej klienteli nawet nie wie o istnieniu tego forum.

Wydaje mi się, że @br. napisał to, co myśli większość.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:44052296  "To brzmi jak Polska dla Polaków "

Niewątpliwie są tacy którzy każdą  wypowiedź  będą tak odczytywać. 

Ja miałem raczej na myśli że Allegro to nie jest portal randkowy i nie służy do szukania znajomości.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zachęta!🤔

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

cytat z pewnej konkurencyjnej platformy:

W świecie społeczności online znajomości są niezwykle istotne. Majfrend to nowoczesna platforma, która połączyła tysiące osób, szukających serdecznych znajomości. Nie tylko oferuje ona bezpieczne i prywatne miejsce do spotkania nowych osób, ale również pomaga w budowaniu trwałych relacji. Z Majfrend możesz znaleźć kogoś, kto podzielony jest z Tobą pasją, intelektem lub zainteresowaniami. Platforma ta jest idealna dla osób, które szukają bliskości i serdeczności w czasach, gdy wszyscy czerpią korzyści z digitalskiej ewolucji. W ostatnich tygodniach Majfrend stał się tematem trendowym w internecie. Wiele osób zaczęło rozmawiać o tym, jak ta platforma może pomóc w nawiązaniu nowych znajomości i zbudowaniu bliskich relacji. Wiele osób zainteresowało się możliwościami, jakie Majfrend oferuje, a jego popularność rośnie wraz z nieustannym wzrostem liczebności użytkowników. Wiele osób zaczęło twierdzić, że platforma ta jest doskonała dla tych, którzy szukają autentycznych i ciepłych relacji. Majfrend to nie tylko platforma społecznościowa, ale także miejsce, gdzie można znaleźć inspirację i poczucie bliskości. Z niej wynikają nie tylko relacje osobiste, ale także nowe perspektywy i wzrok na świat. Dlatego Majfrend jest idealnym wyborem dla tych, którzy szukają autentycznych znajomości. Z Majfrend możesz nawiązać nowe relacje, które przyniesą ciebie bliskość, radość i autentyczne doznania.

oznacz moderatorów

Client:128117527
#9 Pomysłodawca#

To zacznij, może przedstaw się i napisz coś o sobie.

oznacz moderatorów