Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wyjaśniłaś to z Allegro?Niestety kasę Allegro będziesz musiała zwrócić, a kupującego zgłoś na Policję.
@Client:84081041 Masz emaile w których pisałaś o podesłaniu po urlopie ( ile trwal urlop)? To wyślij je do Allegro. Napisz że kupujacy nie odpowiada. Spytaj na jakiej podstawie przyznali zwrot pieniędzy. Co pisał kupujacy kiedy jeszcze dawał znaki życia - dlaczego wysłał mimo twoich informacji?
Pisałam do nich właśnie . Kazali mi się kontaktować bezpośrednio z kupującym w sprawie odesłania sprzętu . Gdzie odpowiedzi z jego strony brak oczywiście mam wiadomości e których pisałam aby nie wysyłal sprzętu ponieważ nie ma mnie w domu ..
@Client:84081041 a co on odpowiedział wtedy na twoje emaile?
Dostałam teraz taką wiadomość od kupującego oczywiście dostał rekompensatę od allegro więc czuje się bezkarny ..
@Client:84081041 czyli wysłałaś info PO wysłaniu przez niego paczki...
Kupujący napisał na sporze allegro że będzie wysyłał mi sprzęt na reklamację . Odpisałam mu na wiadomość że jestem obecnie na urlopie jak wrócę to napiszę aby ustalić termin wysyłki sprzętu . Mimo to wysłał sprzęt którego oczywiście nikt nie odebrał ponieważ nie było nikogo w domu i sprzęt wrócił do niego