Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Proszę o pomoc. Jak skopiować opis html z wystawionej aukcji na allegro? By później umieścić tekst w excelu do wystawiania z pliku?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
@DarkStoorMJest coś takiego:
@rimbo-pl Moderator musi zatwierdzać wszystkie obrazki, żebyśmy mogli je zobaczyć, ale myślę, że nie przyczepią się, jeżeli wrzucisz je przez jakiś hosting obrazków typu imgur.com - będzie troszkę szybciej 😉
(muszą zweryfikować, czy obrazek nie posiada danych wrażliwych, lecz to co robimy jest OK, danych osobowych nie ma).
@DarkStoorM Cały opis się wgrał zdjęcia też są - wgrałem je w komórce zdjęcia po kolei. Jesteś wielki 😁 Dziękuje !!
I super ;D jak coś będzie nie tak, to pisz, lubię się bawić takimi rzeczami 😉
@DarkStoorM Super! Pytanie jeszcze, czy mogę się jakoś odwdzięczyć za pomoc?
@rimbo-pl Dzięki, nie trzeba, wystarczy, ze się przydałem! 😄 😄
@DarkStoorM Hej to znów ja mam pytanko czy mógłbyś skontaktować się ze mną mailowo? [edycja], byłbym wdzięczny.
Dzień dobry,
Zmęczyłem się tą metodą, ale otrzymuję „Uncaught TypeError: Cannot read properties of null (reading '1')
at <anonymous>:1:94"
Nie mogę też znaleźć żadnego „standardized” skryptu w źródle strony.
Czy coś się zmienia? czy możesz mi pomóc ponownie znaleźć rozwiązanie?
@DarkStoorM @limbo-pl @rimbo-pl
*jeśli są jakieś błędy gramatyczne lub literówki, przepraszam, nie jestem native speakerem i użyłem aplikacji do tłumaczenia do napisania tej wiadomości
@DarkStoorM - Będę wdzięczny za jakieś wskazówki
Hey @ rimbo- pl, I've had to do this before too. One simple way is to right- click on the description area of the Allegro auction and choose " View Page Source" or " Inspect" ( depending on your browser). Then you can locate the HTML block for the product description and copy it from there. You can paste it directly into Excel or even clean it up first.
Also, if you're working with HTML content regularly, you might find https://artdrivethru.com/html-viewer useful — it helps format and clean raw HTML for better readability and structure before using it in listings.
Hope that helps!