Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wystawić przedmiotu na allegro, konto posiadam od 17 lat, aktywacja jest, żadko sprzedaję, poprawiłem sekcję "zwroty" i dalej lipa. Klient czeka na przedmiot a ja mogę go wstawić tylko lokalnie
@ToMaz5 Klikasz "wystaw przedmiot", potem link "dotychczasowy formularz" - na zdjęciu w prawym dolnym rogu i już wystawiasz na Allegro.
Wszystko pięknie, tylko że wystawić mogę tylko na allegro lokalnie i oferta nie pojawia się na allegro
Oferty wystawiane na AL są także widoczne na zwykłym Allegro. Wystawiałeś przez "dotychczasowy formularz" to będzie widoczny tylko na zwykłym Allegro.
Jak wystawiłem na AL to nie mogłem znaleźć na allegro i klient też 😞
Daj nr oferty, może jeszcze się nie pojawiła, kiedy wystawiałeś?
Dziwny nr pojawiał się tylko na AL cyfry i litery, na A nie było nic więc numeru brak. Siedzę teraz i kminię jak to rozwiązać bo klient czeka
@ToMaz5 Źle myślisz. Wystaw ofertę na Allegro Lokalnie i nie szukaj żadnych numerów [edycja] tylko wpisz tytuł oferty w wyszukiwarkę na zwykłym Allegro - wtedy zobaczysz tę ofertę na zwykłym Allegro. Druga opcja - wpis swój nick w wyszukiwarkę na zwykłym Allegro, rozwiń listę i kliknij Użytkownicy. Wtedy też zobaczysz swoją ofertę na zwykłym Allegro.
Dziękuję
@ToMaz5 Nie mogłeś znaleźć? To wystaw jeszcze raz na Lokalnie, a potem na zwykłym Allegro wpisz w wyszukiwarkę tytuł swojej aukcji - wtedy ją znajdziesz na zwykłym Allegro.
Tak robiłem i też nie mogłem znaleźć ale spróbuję jeszcze raz, dzieki
Czasami nie widać jej od razu po wystawieniu, więc tak jak doradził Lew - podeślij kupującemu numer oferty (link).
Bywa też, że wyszukiwarka totalnie głupieje i wpisane dokładnie słowa z tytułu ignoruje, tak jakby nie było takiej oferty:
@ToMaz5 jesteś w błędzie. Przez "dotychczasowy formularz" wystawisz tylko na Allegro, tak jak chciałeś. Wystawiając na Lokalnie, Twoja oferta będzie widoczna na Lokalnie i na zwykłym Allegro.
Spróbuję jeszcze raz wystawić, dziękuję
Dziękuję Wszystkim, udało się, jest ok