Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to możliwe, że jedna ocena na 4 gwiazdki spowodowała, że mam -250 / 170 ????
A "Twój poziom jakości sprzedaży" to -48 / 860 ????
Będę wdzięczny za odpowiedź
@WSautoParts oceny są wyliczane jako średnia z ostatnich 30 dni, w tym czasie otrzymałeś 4 oceny, więc jedna niższa nota spowodowała znaczący spadek średniej i ujemne punkty.
Dla mnie niedorzeczność nieodzwierciedlająca rzeczywistość.
@la_nika dalej twierdzicie że to jest uczciwe wyliczenie, ludzie nie wystawiają komentarzy ja zresztą też rzadko to robię, więc Wasz system powinien iść do poprawki lub po 14 dniach od odebrania powinien automatycznie pojawiać się pozytyw z 5 *
@kostas11 dziękuję za twoją uwagę, przekazuję ją dalej.
@la_nika tyle że został odrzucony https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zgłoś-swój-pomysł/usuńcie-dwie-miary-z-panelu-jakość-mojej-sprzeda...
I nie wystawianie to błąd, moim zdaniem, poźniej jest kilka ocen na m-c a przelicznik jest jaki jest.
Najlepsze jest to że ocenia nas klient, i ocenia nas system allegro ,a my jakie mamy narzędzia do oceny ...a nic,0 do obrony przed cebulandią jak się trafią ,Allegro chce abyśmy błagali,dawali zniżki ,rabaty, wyłudzenia ,zastraszania aby oceny były tip top aby samo allegro nie ucierpiało na wizerunku że bronią cebulaka, ale kto za to płaci? Najlepsze z tego wszystkiego są te wasze emeile ,obniż cenę ,daj rabat a ja wam powie to wy dajcie rabat bo na allegro mają jak w j...reklamie:))
Ja wystawiam i jak normalnie jest wszystko w porządku to nie obniżam, zresztą nie obniżam wcale, co innego ocena produktu.