anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak to zrobić, żeby nie tracić zakończonych ogłoszeń po 3 miesiącach?

MAMY ROZWIĄZANIE!
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta#

Niektóre produkty sprzedaję sezonowo. Kiedy nie mam ich na stanie, usuwam aukcję, która dostaje status "zakończona". Niestety po 3 miesiącach nie mogę jej wznowić, bo znika całkowicie.

Muszę wtedy dodawać nowe ogłoszenie, co jest męczące. Jak ukrywać/zakańczać aukcje, żeby po upływie trzech miesięcy (lub nawet więcej), można było ją wznowić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Można spróbować przed upływem 3 miesięcy wznawiać je na chwilę i usunąć ponownie . System powinien ponownie liczyć czas od momentu tego zakończenia.

oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta#

Szkoda, przecież jest dużo produktów sezonowych i te powinny być wznawiane bez problemu.

W takim razie proszę, aby przy zakończonych aukcjach była napisana data, kiedy zostały usunięte, żeby przypilnować terminu przed upłynięciem tych 3 miesięcy, bo teraz jest chaos.

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@CHECINIAKI Być może rozwiązaniem dla Ciebie w tej sytuacji będzie pobranie sezonowych ofert do pliku i szybkie ich wystawienie, kiedy nadejdzie odpowiedni okres. 

Plik z ofertami pobierzesz w zakładce Wystaw z pliku (w części Edytuj oferty wybierz Pobierz plik z Twoimi ofertami)

ko_alka_0-1695289897106.png

Następnie możesz edytować plik zgodnie z potrzebami. 

W tej samej zakładce wystawiasz później oferty z pobranego pliku. 

oznacz moderatorów
CHECINIAKI
#15 Entuzjasta#

Pobiera mi wszystkie zakończone aukcje, a nie te, które chcę.

Czy potem będę mogła wznowić tylko te, które chcę przywrócić?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@CHECINIAKI Tak, tylko przed tym musisz edytować plik i usunąć niepotrzebne oferty. 

oznacz moderatorów