Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niektóre produkty sprzedaję sezonowo. Kiedy nie mam ich na stanie, usuwam aukcję, która dostaje status "zakończona". Niestety po 3 miesiącach nie mogę jej wznowić, bo znika całkowicie.
Muszę wtedy dodawać nowe ogłoszenie, co jest męczące. Jak ukrywać/zakańczać aukcje, żeby po upływie trzech miesięcy (lub nawet więcej), można było ją wznowić?
Można spróbować przed upływem 3 miesięcy wznawiać je na chwilę i usunąć ponownie . System powinien ponownie liczyć czas od momentu tego zakończenia.
Szkoda, przecież jest dużo produktów sezonowych i te powinny być wznawiane bez problemu.
W takim razie proszę, aby przy zakończonych aukcjach była napisana data, kiedy zostały usunięte, żeby przypilnować terminu przed upłynięciem tych 3 miesięcy, bo teraz jest chaos.
@CHECINIAKI Być może rozwiązaniem dla Ciebie w tej sytuacji będzie pobranie sezonowych ofert do pliku i szybkie ich wystawienie, kiedy nadejdzie odpowiedni okres.
Plik z ofertami pobierzesz w zakładce Wystaw z pliku (w części Edytuj oferty wybierz Pobierz plik z Twoimi ofertami)
Następnie możesz edytować plik zgodnie z potrzebami.
W tej samej zakładce wystawiasz później oferty z pobranego pliku.
Pobiera mi wszystkie zakończone aukcje, a nie te, które chcę.
Czy potem będę mogła wznowić tylko te, które chcę przywrócić?
@CHECINIAKI Tak, tylko przed tym musisz edytować plik i usunąć niepotrzebne oferty.