Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc krok po kroku :
Klient zamówił środki czyszczące o różnych wymiarach i po kilka sztuk ( w sumie 9 sztuk), nie wiem jak obsłużyć przesyłkę
1. jak ustalić gabaryty, bo są różne wymiary
2. Nie wiem co z ilością przesyłek, bo mam ustawione w dostawach klient zapłaci za najdroższą a mam w zamówieniach 9 przesyłek za 9 sztuk zakupionych, o co chodzi z tym
3. chcę wysłać zgodnie z zyczeniem inpostem Allergo (mam umowę, id itd.) ale jak ustawić kilka przesyłek, bo nie wchodzi w grę wielopaczka
Dziękuję już za pomoc 🙂
Może należy na przyszłość ustawić to w ofercie, teraz możesz najwyżej wygenerować więcej etykiet do jednego zamówienia:
1.właśnie zmieniam ustawienia dostaw...dzięki
2. a masz może jakąś podpowiedź co do ustawienia ilości przesyłek, skąd mam wiedzieć ile zmieści się w kartonie skoro tj. dropshipping,
3. co będzie gdy ustwię więcej niż wejdzie do kartonu
@jestdobrzeRT Nikt nie będzie w stanie odpowiedzieć Ci na to pytanie, ponieważ my również nie wiemy ile produktów zmieści się w kartonie - wszystko zależy od asortymentu z Twoich ofert.
Żeby nadać dwie paczki przejdź Managera Przesyłek i wybierz Allegro --> Import Allegro InPost i zaznacz "Wygenerowane". Następnie kliknij "szukaj", zaznacz zamówienie i wybierz sposób nadania.
O cennikach dostaw przeczytasz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/cennik-dostawy/cenniki-dostawy-tworzenie-edycja-i-podmian...