Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem sprzedającym proszę o podpowiedz jak mogę zmienić metody wpłat od kupujących ? Sprawa ma się tak ,że wysyłam wszystko kupującym przesyłką pobraniowa ,tak mam tez ustawione. Lecz znajdzie się co jakiś czas kupujący który jakimś cudem uda mu się kupić i opłacić przedmiot a co lepsze ostatnio kupujący wpisał sam koszt wysyłki jako ustalony ze sprzedawcą ,czy ze mną. Gdzie nic takiego nie konsultował.
Instrukcje zmiany metod wpłat od kupujących jakie znalazłem w internecie mają sie ni jak do rzeczywistości Allegro. Ja takich opcji u siebie nie mam.
Kroki do ustawienia metod wpłat:
@mkczesci10 sprawdziłam Twoje zamówienia i są one realizowane zgodnie z Twoimi warunkami, czyli z płatnością przy odbiorze.
W zamówieniu nr d4c8f330-9f98-11f0-a6cc-b3145592fdde kupujący mógł wybrać opcję Koszt dostawy ustalany ze sprzedającym, ponieważ jedyna forma dostawy to był odbiór osobisty, a nie kurier z płatnością za pobraniem.
Aby kurier z pobraniem w określonej przez Ciebie cenie był jedyną formą dostawy (i płatności) to musi być to jedyna opcja w cenniku dostaw dla kupujących do wyboru.
Wtedy na formularzu płatności o dostawy mają taki widok: