Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedaję używane płyty winylowe, każda sztuka jest inna, właśnie zauważyłem że pomimo wprowadzenia w opisie przedmiotu dostępność 1 sztuka, gdy dochodzi do sprzedaży to Allegro automatycznie wystawia je ponownie tak jakbym miał ich więcej ?!?
Co z tym mogę zrobić..?
@Serapiss_ Najprawdopodobniej wystawiając oferty, zaznaczyłeś w tę opcję:
Jeśli oferty mają się nie wznawiać, musisz z niej zrezygnować.
Chciałem wrócić do tego tematu..
Wystawiam towar dostępny w ilośći 1 sztuka i chcę aby automatycznie się wznawiał - dopóki nie zostanie sprzedany.
Problem polega na tym że gdy ktoś go w końcu kupi to mam go ciągle jako aktywną ofertę i jeżeli ręcznie nie zakończę tej oferty to ktoś może go kupić ponownie..
Co już się wydarzyło i sprawia mi i kupującemu sporo problemów.
Szukam takiego rozwiązania aby pozycja wznawiała się automatycznie do czasu aż zostanie sprzedana a następnie znikała z mojej oferty sprzedaży czyli z z kategorii: mój asortyment / aktywny.
Czy istnieje taka możliwość?
@Serapiss_ czy korzystasz z integratora API? Najprawdopodobniej, to ono ingeruje w statusy Twoich ofert. Zachęcam do zweryfikowania tego.
Nie używam integratora API , wystawiam bezpośrednio na Allegro.. kilka dni temu rozmawiałem z ojcem który także wystawia na Allegro i ma dokładnie ten sam problem i też nie używa API..
@Serapiss_ sprawdziłam Twoją przykładową ofertę (nr 16256073844) i ma ona zaznaczoną opcję automatycznego wznawiania, o której wcześniej pisała Natalia.
Oferta z opcją “po zakończeniu wystaw ponownie ofertę z pełnym zestawem przedmiotów” będzie wznawiana ze stałą, początkową liczbą przedmiotów z nowym numerem.
Podejrzewam, że u Twojego Taty, to także może być przyczyna, jeśli podasz mi numer przykładowej oferty z jego konta, będę mogła to sprawdzić.
Powinniście edytować swoje oferty i odznaczyć tę opcję.