anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć wysyłke w Wigilię?

wiki0441
#13 Ambasador

Dzień dobry, czy da się wyłączyć wysyłkę w wigilię, bez przerwy w sprzedaży?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@wiki0441 Ustawienia czasu wysyłki możesz zmienić w tej zakładce. Tymczasowo włączyliśmy opcję: wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja u wszystkich sprzedających. Oznacza to, że w ofertach z deklaracją wysyłki 2 lub 3 dni pokazujemy przewidywany czas dostawy nie krótszy niż czas wysyłki, który deklarujesz. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Na jak długo włączona jest ta opcja? Czy potem będę musiała ją wyłączyć ręcznie, czy stanie się to automatycznie?

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @wiki0441. 24, 25 i 26 grudnia są ustawowo wolne od pracy, więc nie musisz w te dni wysyłać zamówień. Kupujący zobaczą predykcję dostawy uwzględniającą dni świąteczne - czyli przewidywana dostawa będą przypadać na dni robocze zgodnie z Twoją deklaracją wysyłki. Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat. 

Gdy opcja wyłącz dostawy szybsze niż moja deklaracja zostanie ponownie wyłączona, będziesz musiała przełączyć ją ręcznie. O jej wyłączeniu damy znać w aktualizacji tego artykułu
W tym artykule znajdziesz więcej informacji na temat tej opcji. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Czy to znaczy, że jeszcze nie wiadomo, kiedy ta opcja zostanie wyłączona? Czy mam codziennie sprawdzać ten artykuł?

oznacz moderatorów

la_nika

@wiki0441 nie wiadomo, wrócimy do Ciebie z informacją na ten temat.
Tak jak Marysia napisała przewidywany czas dostawy uwzględnia Święta. Jeśli chcesz przedłużyć przerwę świąteczną bez wyłączania sprzedaży, możesz wydłużyć czas wysyłki na 4 dni, wtedy przewidywany czas dostawy wyliczymy tylko na podstawie Twojej deklaracji. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów