Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@lakiluna1 a co chcesz negatywa za natręctwo 😉
Yy , moi kupujący w ogóle nie chcą dawać ocen , na 10 przedmiotów mam jedna
@lakiluna1 jak zaczniesz spamować to dostaniesz 2 negatywy a 8 Cię oleje 😄
Podziękowanie za zakup oraz prośbę o wystawienie oceny wkładaj do paczki z zakupionym towarem. Może to być ładna wizytówka zamówiona w profesjonalnej drukarni, ale moim zdaniem wystarczy też taka zwykła wiadomość wydrukowana na swojej drukarce.
@Ahoj-Serwis No nie wiem. Nie dalej jak wczoraj była tu historyjka z taką prośbą o komentarz w paczce 😊
@Kaliope_Brzeg @lakiluna1 Była i były różne odpowiedzi, jednych się podoba innym nie. Allegro przypomina kupującym o wystawieniu opinii.
Ale to była prośba o 5 gwiazdek a nie o ocenę. To jest kolosalna różnica. Kupujący może nie wiedzieć, że oceny są ważne dla sprzedających, a taka karteczka informuje go, że są ważne.
Gwiazdki to "ocena "
Ale to była prośba o konkretną ocenę, a nie o ocenę. Dla mnie jest to spora różnica. Co innego jak ktoś poprosi o wystawienie pozytywnej opinii, a co innej jak poprosi o wystawienie opinii. Przed tym pierwszym czułbym opór i nie wystawiłbym, a przed tym drugi dlaczego nie? Takie jest moje zdanie, sposób w jaki spostrzegam świat.
@Ahoj-Serwis Mi taka prośba nie przeszkadza. Kupujący są różni i mogą reagować na taką prośbę"emocjonalnie".
Niektórzy klienci są bardzo mroczni, ale całe szczęście większość ludzi jest niesamowicie w porządku. W większości wypadku można się dogadać czy wytłumaczyć. Całe szczęście człowiek człowiekowi - poza nielicznymi przypadkami - pozostaje człowiekiem. A takie surowe ocenianie za byle, co to nic innego, jak nauka, a może jedynie emocje wyniesione z domu. Szkoda, ale nie ma szans być na Allegro bez minusów.