Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak mogę wystawić przedmiot na ALLEGRO, a nie na Allergo-Lokalnie ? Dlaczego została zlikwidowana opcja wystawiania przedmiotów na Allegro i od razu jestem przekierowany na Allegro-Lokalnie ???
A tak, na dole jest Wystaw przez dotychczasowy formularz:
@sanek_rs Klikasz "wystaw przedmiot", potem zaznaczasz link "dotychczasowy formularz", pokazany na zdjęciu na dole po prawej stronie. Zostaniesz wtedy przeniesiony z wystawianiem na zwykłe Allegro;
Dzięki - to jest rozwiązanie ! 🙂
Dlaczego w "Sprzedaż na Allegro" nie mam opcji "Wystaw przedmiot" ???
Ta opcja jest tylko w "Sprzedaż na Allegro Lokalnie"
@rmg-75 Na koncie zwykłym klikasz "wystaw przedmiot", a potem link "dotychczasowy formularz", wtedy wystawiasz na zwykłym Allegro.
Z założenia konta zwykłe powinny wystawić na Lokalnie, dlatego istnieje to utrudnienie.
@LEW433 Masz bana na zdjęcia. Przez długi czas było niewidoczne, teraz zostało zatwierdzone przez moderację.
Użyj linku https://allegro.pl/offer/?lokalnie
Cześć. Mam taki problem, od jakiegoś czasu nie mogę wystawiać ogłoszeń na "normalnym allegro" tylko na lokalnym. Nie mam pojęcia dla czego. Mam to konto od 15 lat, zawsze sprzedawałem i nie było żadnych problemów, a od jakiegoś czasu nie mogę, tylko na allegro lokalnie.
Wie ktoś czemu tak się dzieję?
@BiG-nh Możesz na normalnym. Klikasz "wystaw przedmiot", potem zaznaczasz link "dotychczasowy formularz", pokazany na zdjęciu na dole po prawej.