anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wystawić ofertę na Allegro (nie na Lokalnie)?

sanek_rs
#8 Zapaleniec

Jak mogę wystawić przedmiot na ALLEGRO, a nie na Allergo-Lokalnie ? Dlaczego została zlikwidowana opcja wystawiania przedmiotów na Allegro i od razu jestem przekierowany na Allegro-Lokalnie ???

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A tak, na dole jest Wystaw przez dotychczasowy formularz: Screenshot_2021-02-01 Wystaw przedmiot - Allegro Lokalnie.png

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sanek_rs Klikasz "wystaw przedmiot", potem zaznaczasz link "dotychczasowy formularz", pokazany na zdjęciu na dole po prawej stronie. Zostaniesz wtedy przeniesiony z wystawianiem na zwykłe Allegro;

AAAA.JPG

oznacz moderatorów

sanek_rs
#8 Zapaleniec

Dzięki - to jest rozwiązanie ! 🙂

oznacz moderatorów

rmg-75
#8 Zapaleniec

Dlaczego w "Sprzedaż na Allegro" nie mam opcji "Wystaw przedmiot" ???
Ta opcja jest tylko w "Sprzedaż na Allegro Lokalnie"

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@rmg-75 Na koncie zwykłym klikasz "wystaw przedmiot", a potem link "dotychczasowy formularz", wtedy wystawiasz na zwykłym Allegro.

AAAA.JPG

Z założenia konta zwykłe powinny wystawić na Lokalnie, dlatego istnieje to utrudnienie.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Odp Jak wystawić przedmiot tylko na allegro (bez lokalnie).png

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@LEW433 Masz bana na zdjęcia. Przez długi czas było niewidoczne, teraz zostało zatwierdzone przez moderację.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

BiG-nh
#1 Nowicjusz

Cześć. Mam taki problem, od jakiegoś czasu nie mogę wystawiać ogłoszeń na "normalnym allegro" tylko na lokalnym. Nie mam pojęcia dla czego. Mam to konto od 15 lat, zawsze sprzedawałem i nie było żadnych problemów, a od jakiegoś czasu nie mogę, tylko na allegro lokalnie.

Wie ktoś czemu tak się dzieję?

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@BiG-nh Możesz na normalnym. Klikasz "wystaw przedmiot", potem zaznaczasz link "dotychczasowy formularz", pokazany na zdjęciu na dole po prawej.

AAAA.JPG

oznacz moderatorów