Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanko mam odnośnie konkretnej kategorii. Posiadam kilka par butów (oczywiście oryginał), bez pudełek i EAN. Jak mogę wystawić przedmioty bez EAN lub gdzie mogę go znaleźć.
Dzień dobry,
Jestem właścicielem firmy spawalniczej. Zajmuje się wykonywaniem na zamówienie produktów typu szafki nocne, fotele, i tak dalej. Chciałem wystawić na sprzedaż szafkę nocną ale...nie posiadam kodu EAN. Jest to produkt, który dopiero chcę wprowadzić do masowej produkcji i na razie nie chce wykupować danego kodu. Jak mam więc wystawić produkt na sprzedaż?
Pozdrawiam,
Adam
sprawdź, czy ean jest potrzebny. Przy takich rzeczach może przejść bez tego i wyskoczy, że ean jest opcjonalny. Wystawiałem kiedyś rzeczy dla kota (zrobione samemu) i zazwyczaj nie trzeba było go mieć
przy wystawianiu produktu możesz wpisać słowa klucze, nie musi być ean. Buty są pewnie w produktyzacji i wyskoczą z gotowym eanem
EAN muszę mieć, bo podczas wystawiania zaznacza że jest potrzebny. Ogólnie są takie min buty tylko nie ma w tym rozmiarze którym chcę wystawić. I tutaj pojawia się problem. Ale spróbuję wpisać te słowa klucz.
Przy wystawianiu aukcji w rubryce EAN tylko cyfry można wstawić.
@FHUBestDeal24 Oryginał, odsprzedaż to allegro lokalne.