anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wystawić przedmiot na Allegro?

Godysek
#8 Zapaleniec#
Witam,

Proszę o pomoc. Chcę wystawić amplituner marantza na raty 0%, który mam wystawiony allegro lokalnie z wyróżnieniem za 1zl. Wiem,że muszę wystawić na allegro normalnym i wykupić wyróżnienie,żeby się pojawiła opcją rat 0. Ale gdy loguje się to nie widzę nigdzie takiej możliwości wyboru normalne/lokalne,żeby wystawić przez normalne allegro, żeby wyróżnić lub przenieść aukcję z allegro lokalnie do tego?
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

xyz96
#21 Demiurg#

@Godysek Aby towar wystawić na zwykłym Allegro, kliknij "Wystaw przedmiot", a potem kliknij w link zaznaczony na zdjęciu w prawym dolnym rogu;

AAAA.JPG

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Godysek gdy klikniesz wystaw przedmiot, możesz wybrać opcję: "wystaw przez dotychczasowy formularz", która umożliwi wystawienie oferty na Allegro.

la_nika_0-1619446537183.png

Nie ma możliwości przeniesienia oferty z Allegro Lokalnie na Allegro. Oferty wystawione na Allegro Lokalnie są widoczne na Allegro, ale aby umożliwć płatność ratalną w Twoich ofertach, powinieneś zakończyć ofertę na Lokalnie i wystawić ją na Allegro udostępniając płatność z góry przez Allegro Finanse, a żeby w Twoich ofertach dostępne były raty zero to, tak jak napisałeś, wystarczy, że włączysz promowanie za pomocą wyróżnienia.   

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów