anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wystawić przedmiot na Allegro?

Godysek
#8 Zapaleniec#
Witam,

Proszę o pomoc. Chcę wystawić amplituner marantza na raty 0%, który mam wystawiony allegro lokalnie z wyróżnieniem za 1zl. Wiem,że muszę wystawić na allegro normalnym i wykupić wyróżnienie,żeby się pojawiła opcją rat 0. Ale gdy loguje się to nie widzę nigdzie takiej możliwości wyboru normalne/lokalne,żeby wystawić przez normalne allegro, żeby wyróżnić lub przenieść aukcję z allegro lokalnie do tego?
oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

xyz96
#21 Demiurg#

@Godysek Aby towar wystawić na zwykłym Allegro, kliknij "Wystaw przedmiot", a potem kliknij w link zaznaczony na zdjęciu w prawym dolnym rogu;

AAAA.JPG

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Godysek gdy klikniesz wystaw przedmiot, możesz wybrać opcję: "wystaw przez dotychczasowy formularz", która umożliwi wystawienie oferty na Allegro.

la_nika_0-1619446537183.png

Nie ma możliwości przeniesienia oferty z Allegro Lokalnie na Allegro. Oferty wystawione na Allegro Lokalnie są widoczne na Allegro, ale aby umożliwć płatność ratalną w Twoich ofertach, powinieneś zakończyć ofertę na Lokalnie i wystawić ją na Allegro udostępniając płatność z góry przez Allegro Finanse, a żeby w Twoich ofertach dostępne były raty zero to, tak jak napisałeś, wystarczy, że włączysz promowanie za pomocą wyróżnienia.   

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów