Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiam zestaw kosmetyków stworzony przeze mnie. Oczywiście nie ma do niego kodu EAN. Niestety bez tego kodu nie da się wystawić produktów do sprzedaży. Wpisuję więc kod EAN jednego z produktów znajdujących się w zestawie i tu zaczynają się problemy. Oczywiście system łączy zestaw z tym produktem i nagłówek nie zgadza się z zawartością. W nagłówku wpisuję szampon + odżywka + szczotka, ale ponieważ wpisałam kod EAN szamponu w nagłówku widnieje, że sprzedaję szampon. Dodam, że w katalogu wybieram "zestaw kosmetyków" co nie zmienia faktu, że muszę go połączyć z jakimś produktem i wpisać kod EAN. Jak to ogarnąć żeby nie wychodziły takie bzdury?
@tylkowlosy musisz wykupić kod EAN....
A jak to zrobić?
Dziękuję za pomoc 😀
Czyli po prostu lepiej zaakceptować to, że wychodzą bzdury albo nie wystawiać zestawów stworzonych przez siebie.
Jesli kazdy z tych przedmiotow w zestawie ma swoj ean osobno to proponuje zrobic zestaw przez allegro ktory ci sie wyswietli pod kazda z osobnych ofert, laczysz te 3 rzeczy w zestaw i dajesz rabat ze razem kosztuja mniej o jakis procent lub kwote
Dziękuję. To też jest jakieś rozwiązanie choć jeszcze nigdy tak nie robiłam więc spróbuję. Mam nadzieję, że dam radę.