Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak wysyłać automatyczne wiadomości do kupującego na mail? na przykład mail z prośbą o wystawieniu ocenę. czy to można jakoś załatwić bezpośrednio na allegro czy muszę skorzystać się z jakichś innych portalów?
ten link jest korzystny ale mi bardziej chodziło o własnym maile, czyli tekst do którego ja bym mogła sama napisać i ta wiadomość automatycznie zostałaby wysłana do kupującego. staram się rozkręcić swój allegro i zależy mi na kontakcie z klientem, opiniach i ocenach. na allegro jest opcja wysłania maila po zmianie statusu oraz anulowaniu oferty, jednak zależy mi bardziej o przypominaniach dla klienta o wystawieniu ocen.
Nierozsądnie...Efekty mogą być zgoła odwrotne od spodziewanych 😉
Nie zmuszam nikogo do wystawiania ocen, więc te wiadomości nie zawierają żadnych złych namiarów. w ten sposób ja tylko proponuje ocenić swój sklep i swoją prace, ponieważ w tej chwili to jedyna opcja poprawić poziom jakości sprzedaży.
@Restaer-PL Odradzam > Allegro wysyła takiego maila samo z siebie po jakimś czasie > kupujący może się wkurzyć o spamowanie jego skrzynki i możesz zarobić negatywa za nic
nie rób tego