Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
1. Dopiero zaczynam sprzedaż na Allegro. Wystawiłam oferty na Allegro Lokalnie i na allegro.pl. Czy to ma sens, żeby te same oferty były w tych 2 serwisach?
2. Jak szybko zakwalifikować się do Allegro Smart?
@buy-from-ren przeniosłam Twoje pytanie tutaj, ponieważ nie dotyczy Allegro Ads, za to ja chętnie na nie odpowiem 🙂
1. Gdy wystawiamy ofertę na Allegro Lokalnie automatycznie jest ona widoczna także na Allegro. Allegro Lokalnie stworzyliśmy z myślą o okazjonalnych Sprzedających, musisz sama ocenić, która opcja bardziej pasuje do Twojego modelu sprzedaży.
Sprzedaż na Allegro Lokalnie wiąże się z pewnymi ograniczeniami (uproszczony formularz wystawiania, maksymalnie 200 aktywnych ogłoszeń, nie ma opcji Smart! lub możliwości dodawania monet do zakupów w Twoich ofertach).
O różnicach w sprzedaży na Allegro i Allegro Lokalnie możesz poczytać tutaj. Z kolei tutaj znajdziesz bezpłatny kurs o Allegro Lokalnie, który na pewno Ci się przyda, jeżeli zdecydujesz się sprzedawać na Allegro Lokalnie.
2. Aby Twoje oferty zyskały oznaczenie Smart! musisz spełnić kilka warunków.
Ślicznie dziękuję za odpowiedź. Patrząc z punktu widzenia kupującego, myślę, że Allegro Smart daje ogromną przewagę konkurencyjną w stosunku do Allegro Lokalnie. Allegro Lokalnie kojarzy mi się z **piiip**. Stąd było moje pytanie o sens wystawiania i tu i tu.
Uważam, że żeby szybko zdobyć te 5 unikalnych ocen, muszę drastycznie obniżyć koszt przesyłki i sprzedać ze stratą, bo inaczej moja oferta nie będzie konkurencyjna w stosunku do Super Sprzedawców. Miałam nadzieję, że coś podpowiecie oprócz obniżania ceny przesyłki, które właśnie u mnie zadziałało i mam pierwszą sprzedaż na allegro tradycyjnym 🙂