Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem pierwsze zamówienie.
Wydrukowałem etykietę i nie mogę zamówić kuriera, wyskakuje "status bez podjazdu" i się nie klika dalej
Jak zamówić podjazd?
Czy klient nie zamówił podjazd?
Jak mam wysłać?
A jaki przewoźnik?
DPD Allegro
Czy ktoś tu jest z Allegro, żeby pomóc?
@Medi_Peel_Polska Wysyłam Ci cały artykuł o wysyłce przez kuriera DPD. Znajdziesz tam wszystkie informacje krok po kroku.
Robię zgodnie z artykułem.
Wyskakuje "Status bez podjazdu".
Wszystkie dane mam wpisane.
Nr przesyłki 1005483824490U
@Medi_Peel_Polska muszę skonsultować sprawę.
Proszę napisać, czy tylko ja mam taki problem?
Jak rozwiązać tę sytuację?
Czy ktoś mi odpowie czemu jest problem z nadaniem zamówienia o numerze:
@Medi_Peel_Polska Nadal weryfikuję tę sprawę- przykro mi, ale nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi. Możesz się również z nami skontaktować przez formularz.
@Medi_Peel_Polska Nie otrzymałam jeszcze informacji w konsultacji, ale widzę, że doradca weryfikuję tę sprawę w zgłoszeniu 46672413. Poczekaj proszę na odpowiedź.
robi się coraz weselej...
mała sprawa - kontakt z waszym przewoźnikiem trwa już drugą dobę.
dobrze, że to dotyczy tylko 1 paczki...
powstaje pytanie czy mogę wykluczyć automatyczne przydzielenie "Allegro kurier DPD" do moich wysyłek?
pod kątem sprzedaży wyglądacie bardzo słabo w rozwiązywaniu pilnych spraw
Cześć, @Medi_Peel_Polska. Przepraszam, że tyle to trwa.
Jeśli nie chcesz korzystać z usług tego przewoźnika, to możesz edytować swoje cenniki dostaw i usunąć/zamienić tego kuriera na inną firmę przewozową. Tutaj znajdziesz instrukcję edycji cenników.
Otzymałem e-mail z Allegro:
Dostałem odpowiedź od przewoźnika:
"zlecenie nie zostało zrealizowane, ponieważ Kurier nie zastał Nadawcy pod wskazanym adresem.
Zostało ponowione na dzień dzisiejszy. Będzie realizowane pod tym samym numerem."
Proszę podać nr do tego kuriera żeby spojrzeć mu w oczy!
Kłamca perfidny, nie został nikogo w domu 🙂
Nie ma takiej opcji, żeby nikogo nie było - proszę przekazać przewoźnikowi, że zatrudnił kłamcę i nieroba.
Dalej nie ma odpowiedzi, czy ten kłamca dziś odbierze przesyłkę?
@Medi_Peel_Polska kurierzy tak mają, u nas firma jest czynna od 6-22, a oni czasem piszą, że nikogo nie zastali😁
Kuriera dalej nie ma już trzeci dzień !!!