Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam gdy wchodzę w opcje popraw nie wyświetla mi się opcja zmiany nazwiska w danych do wypłat. bardzo proszę o pomoc.
Imię i nazwisko zmienisz w ustawieniach swojego konta na Allegro. Możesz to zrobić w określonych przypadkach - na przykład po zmianie stanu cywilnego lub po prawnej zmianie nazwiska.
Okej zmieniłem i jest tam napisane, że ''Dane niepotwierdzone. Sprawdzamy czy wszystko się zgadza.'' Ile to będzie trwało mniej więcej ?
Spróbuj zapytać na czacie:
https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6a7ab6d0-2364-4a46-86ff-3aafcca487ab
@Malinowskiiii Nie zmienisz imienia i nazwiska w danych konta Allegro. Możesz tylko zmienić drobne błędy, na przykład literówki. Nie zmienisz jednak właściciela konta. Jeśli chcesz wypłacić pieniądze, musisz zrobić przelew weryfikacyjny z konta bankowego z danymi osobowymi takimi samymi, jak dane osobowe właściciela konta Allegro. Jeśli zmieniłeś w ustawieniach konta imię i nazwisko, Allegro nie zaakceptuje tej zmiany.
Już napisałem do supportu na messengerze i dostałem informację abym wysłał swój dowód osobisty i opisał sprawę w podanym formularzu. Teraz tylko czekać.