Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry, mam problem bo ma allegro na moim koncie mam podany nr rachunku bankowego, przez pomylke dodalem nr konta vat i nie moge z tego konta zrobic przelewu weryfikacyjnego. Jak moge zmienic nr rachunku na konto firmowe? Prosze o pomoc. Pozdrawiam
@M-TARshop zmień proszę numer konta w tej zakładce i ponownie zweryfikuj konto do wypłat - wykonaj przelew weryfikacyjny z konta, które podasz w zakładce 🙂
Wlasnie w tym problem. Ze nie moge zmienic nr konta bankowego
Będzie blokada bezpieczeństwa, dane konta Allegro i konta bankowego muszą być takie same.
Jest blokada, i nie wiem jak zmienic nr konta, bo mam podane konto vat i nie moge z tego konta zrobic przelewu zeby zweryfikowac
@M-TARshop czy pojawia się jakiś komunikat, gdy próbujesz zmienić numer konta w tej zakładce?
od kilku dni tak samo
@M-TARshop dziękuję za zrzut! Konsultuję tę sprawę, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Super, bardzo Pani dziękuję
@M-TARshop gotowe 🙂 Możliwość zmiany konta bankowego została odblokowana. Możesz zmienić numer konta i wykonać przelew weryfikacyjny.
Dziękuję bardzo, zmieniłem nr konta bankowego i teraz czekam na weryfikacje ☺️ Pozdrawiam serdecznie