Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po wystawieniu produktu, który ma dodatkową funkcję (ważną bo usprawiedliwia wyższą cenę) Allegro obcina część nazwy przy wyszukiwaniu po kategorii. Jak to obejść? Z góry dziękuje za pomoc!
@Supermama_baby pewnie katalog się kłania 😞 daj link do oferty zobaczymy ?
Obsługa czatu Allegro nie była w stanie mi pomóc. Podobno to wina ustawień przeglądarki, bo okazuje się, że w aplikacji w telefonie widać całą nazwę, ja na moim komputerze widzę skróconą, podobnie 2 innych pracowników a na domowym widzę całą... szaleństwo. Wydaje mi się jednak, że coś tu im nie poszło z ustawieniami responsywności.
https://allegro.pl/oferta/chusta-kolkowa-i-waga-2w1-shrooms-dark-13706514076
@Supermama_baby czy próbowałeś już czyścić pamięć podręczną przeglądarki oraz otworzyć wyszukiwanie w trybie incognito?
Tak! nic to nie dało...
@Supermama_baby widzę, że ta sprawa jest już wyjaśniana w zgłoszeniu o numer 33387774. Bardzo proszę, abyś oczekiwał na odpowiedź w sprawie. Nasz dział techniczny weryfikuje opisany problem.
Zgodnie z nową polityką allegro dla użytkowników portalu, którzy stali się dla allegro główną konkurencją w biznesie .. informuję:
- gdy wystawiasz swoją aukcję, Ty widzisz, co chcesz widzieć.
- klient ma tego nie zobaczyć lub zobaczyć błędnie.
Podsumowując, zgodnie z polityka allegro masz sprzedać jak najmniej i mieć jak najwięcej negatywów od kupujących.
Dlatego stworzyli katalog wprowadzający w błąd kupujących i destabilizujący sprzedawcom dalsze prowadzenie biznesu.
to nie jest AszDziennik. To prawda 😉