Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie czyli jak zrobic tzw promocję czyli zrobić przekresloną cene, ze produkt byl za 40zl a teraz jest za 20zl? WIe ktos?
Jest to Strefa Okazji, taką ofertę możesz zgłosić na swojej liście ofert. Najedź na Akcje i wybierz "zgłoś do: strefa okazji". Opłata naliczana codziennie przez 30 dni, bez możliwości wycofania oferty z akcji - chyba, że napiszesz do Allegro.
Ale zanim to zrobisz, to przekop regulamin 😉
NO wlasnie problem w tym ze jak najezdzam na akcje to nic tam nie moge zaznaczyc poza edycja. Nie moge dolaczyc do zadnej akcji. Nie wiem czemu tak
Sprawdź jeszcze czy spełniasz warunki https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-strefy-okazji-R8l59vW7GfL punkt II.
NO to juz wiem czemu. Dostalem pierwszy komentaz po sprzedazy i pani mi dala negatywny,pomimo ze obsluga byla ok i jakos produktu bez zarzutu to dala mi ze nie poleca no i przez to nie moge teraz nic zrobic. No coz,dzieki za pomoc.
Lepiej jakoś wyproś u tej Pani, żeby usunęła negatywny komentarz bo to nie za dobry start. Jak potencjalni klienci będą widzieć, że masz tylko 1 opinię i to negatyw mogą omijać Twoje oferty szerokim łukiem.
Napisalem do niej ale od 10 wrzesnia nic nie odpisala na moją wiadomość. Nie wiem co mam jej napisać zeby odpuscila. Bez sensu tacy ludzi psują tylko renomę. A przeciez mogla zwyczajnie oddac towar.