Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie, jestem na allegro od ponad miesiąca, coś się tam sprzedaje ale są to pojedyncze ogłoszenia, czasami są 2-3 w dniu a czasami 1 na 3 dni. Z powodów zdrowotnych pracuję tylko na pół etatu, i chcieli byśmy coś dorobić jak każdy... w niedziele stoimy na targowisku, ostatnio idzie coraz słabiej, postanowiliśmy powystawiać cały asortyment na allegro, niech w tygodniu też się coś sprzedaje, ale nie dość ze allegro zabiera jakiś procent to in post tez wiec sporo ucieka , a najlepiej by było jeszcze pozniżać ceny żeby być konkurencyjnym..to też zrobiliśmy, czy są jakieś normalne sposoby które zrozumiem jak zwiększyć tą sprzedaż?
No i oczywiście starałam się super szybko wysyłać żeby zdobyć status super sprzedawcy, ale okazało się że muszę mieć firmowe konto.... czy można ten status super sprzedawcy inaczej załatwić? Mamy na razie działalność nierejestrowalną żeby zobaczyc jak by to było.... Pomocy
czy można ten status super sprzedawcy inaczej załatwić? NIE tylko konto firmowe też sprzedawałam na prywatnym i nie dostałam Super sprzedawcy
@ToiOwoWroc Super sprzedawca wcale nie zwiększa sprzedaży ,to tylko tytuł który danego sprzedawcę zobowiązuje wizerunkowo . Mając go twoja jakość obsługi musi być w oczach klientów na najwyższym poziomie a każde drobne uchybienie z Twojej winy lub któregoś z Twoich dostawców może zakończyć się negatywem ,dyskusją czy większą ilością zwrotów. Tytułu tego jako prywatny sprzedawca nie otrzymasz ale staraj się być dobrym sprzedawcą bez tego i buduj swoja markę przez zdobywanie pozytywnych opinii .