anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak zwiększyć sprzedaż?

MAGDA_STYLE
#7 Wielbiciel#

Witam, jestem już jakiś czas na allegro, sprzedaje pojedyncze rzeczy ale nie ma szału, wiadomo że jest konkurencja , wiem że może powinnam mieć najniższą cene i sprawdzić po ile taką rzecz mają inni ale co za sztuka praktycznie za darmo oddawać swoje rzeczy, a czasami wydaje mi się że ludzie tak robią..jak promowac swoje ogłoszenia, wyróżniać je czy co jeszcze i jak to robić żęby więcej się sprzedawało?  smarta mam. proszę o podpowiedż gdzie co klikać 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kostas11
#21 Demiurg#

@MAGDA_STYLE nic nie zrobisz od kilku miesięcy nasila się nalot Chińczyków, zabijają allegro 😞

Zrzut ekranu 2024-04-18 223020.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MAGDA_STYLE Cześć. 🙂 Zajrzyj na stronę https://allegro.pl/akademia. Akademia Allegro przygotowuje regularnie webinary i szkolenia dla sprzedających (z np. trendów w e-commerce, obsługi ofert czy kontaktu z klientem). To bardzo ciekawe i darmowe materiały, warto wziąć udział. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@ko_alka serio, przy zalewie kont i towaru z Chin, żadne poradniki nie pomogą jak kupujący odpłyną 😞 zobacz na liczby na zrzucie, torebek jest  Polski 14 tyś a z Chin 240 tyś jak się przez to przebić 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@ko_alka mój wspólnik to ogląda i się śmieje ja już dawno odpadłem

webinary i szkolenia dla sprzedających (z np. trendów w e-commerce, obsługi ofert czy kontaktu z klientem)

- promowanie i wyróżnienia ofert  by dopłacać do sprzedaży

- dopłaty do smarta

- zwroty pieniędzy kupującym mimo, że przepisy prawa mówią inaczej

- tworzenie ofert, z których skorzysta konkurencja lub oficjalny sklep allegro

poczytaj to forum to dowiesz się jak manipulować czasem wysyłki by twoje oferty był lepiej widoczne

czy kraść cudze opisy ofert, by sprzedać więcej i szybciej

miłej lektury - allegro gadane jest lepsze niż webinary czy szkolenia allegro

oznacz moderatorów