anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakość sprzedazy

dremex
#9 Pomysłodawca

Witam,taki przypadek; prowadzę konwersacje z klientem w wiadomościach o produkcie, klient go w efekcie kupuje, ktos mu nieprawidłowo go zastosował, klient miał dużo pytań i zdjęć więc sam przeniósł dyskusje na maila, odpisywałem i tłumaczyłem błędy wykonawcy w sobotę aby nie został sam z problemem. Finalnie wszystko ok, poprawiono klient zadowolony. Natomiast u mnie gorzej bo z uwagi że nikt do mnie przez tydzień nie napisał wiadomości to nie wchodziłem w nie i nie napisalem że dyskusja przeniesiona na mail,w efekcie po tygodniu drama, 2 x po -40 pkt za brak odpowiedzi, reklamowałem  i odrzucono, mało tego,co pare dni system odpisuje mi po -10pkt w  jakości za odpowiedzi nie w terminie pomimo ze nikt do mnie nie pisze, jak tak dalej pójdzie to stracę Super Sprzedawce, dla mnie jest to deprymujące, Wasze zdanie?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@dremex to nie za to, wystarczy odpisać na pierwszą wiadomość, dalsza rozmowa nie ma znaczenia, i kto zakończy, sprawdź może były też inne zapytania które przeoczyłeś, po miesiącu się wyzerują o ile będziesz odpisywał na czas 🙂

dremex
#9 Pomysłodawca

Przeglądnąłem i znalazłem, pracownik pisał z kims i zostawił konwersacje bez odpowiedzi końcowej

oznacz moderatorów

dremex
#9 Pomysłodawca

Nie było innych zapytań bez odpowiedzi

oznacz moderatorów