Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,czy mogę prosić o kontakt jakiegoś moderadora? Według mnie wszystkie paczki miałem nadane w deklarowanym terminie a allegro pokazuje,że 3 nie. 2 wysłane po 2h od zakupu wogóle nie są widoczne w statystykach jako nadane tego samego dnia. Czemu tak?
Były zeskanowane przez kuriera? czy tylko sobie poleżały gdzieś w punkcie? Były nadane przez Allegro? Czy poza i tylko dodany numer przesyłki?
2 nadane w paczkomacie, pozostałe w punkcie nadań DPD. To liczony jest od czasu zeskanowania przez kuriera? No przecież nadając gdziekolwiek indziej nie mam wpływu na to czy kurier przyjedzie czy nie.
Nikt nie ma na to wpływu, a Allegro ma to gdzieś. Jeśli nadałeś przed godziną graniczną to możesz prosić o wykluczenie tego ze statystyk, czasem się udaje, a kiedy indziej wysyłają zapytanie do inpostu (inpost odpowiada miesiąc).
@HappyHoursShop czas wysyłki liczymy do momentu wysłania przesyłki – czyli do momentu, kiedy kurier zeskanuje Twoją paczkę. Podanie numeru listu przewozowego nie wyznacza czasu wysyłki.
Podanie numeru listu przewozowego jest oczywiste dla mnie,ale jeśli mam potwierdzenie że paczka jest nadana w paczkomacie,albo w punkcie dpd to jest to co najmniej bez sensu, bo jakby na to nie patrzeć paczka przeze mnie nadana już została,a nie że tylko wygenerowałem numer.