anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kłamstwo w ocenie produktu, jak usunąć?

NeonRoom
#1 Nowicjusz#

Cześć,

klient kupił produkt, gdzie w opisie mam sto razy napisane, że realny rozmiar to 6,2MM. 

Wrzucił mi teraz opinie produktu, że produkt super jakość, ale mamy źle podany rozmiar i mu nie chce się ZMIEŚCIĆ w wyfrezowany otwór, bo deklarujemy na aukcji uwaga: 6,5-7MM, a wg. klienta ma WIĘCEJ i się nie mieści.

Coś mu się musiało pomylić z innym produktem od kogoś innego, albo jest po prostu nieuważny i ślepy.  Bo skoro nasz produkt to 6,2MM (co faktycznie deklarujemy), a on twierdzi że deklarujemy 6,5-7MM, to tutaj nic się nie trzyma kupy, bo powinien być dużo za mały względem spodziewanych 7MM, a nie jeszcze większy.

No po prostu ta opinia jest odklejona od rzeczywistości pod każdym względem, a psuje mi nieskazitelną opinię produktu, dlatego zastanawiam się czy jest szansa ją realnie usunąć... bo jest krzywdząca. Łatwo sprawdzić, że w opisie produktu nigdzie nigdy nie było podanych takich wartości.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@NeonRoom możesz zgłosić naruszenie przy tej opinii, odpowiedni zespół to zweryfikuje i podejmie działanie. Przy każdej opinii o produkcie widoczny jest przycisk "zgłoś naruszenie" wybierz tam proszę odpowiedni powód.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

NeonRoom
#1 Nowicjusz#

Zgłosiłem to już prawie tydzień temu i na razie cisza, nikt nic też nie odpisuje na maile, ani nikt nie dzwoni na umówioną 2 godziny temu rozmowę za 15 minut... no ale powalczymy

oznacz moderatorów