Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Klient kupił mi właśnie parę przedmiotów - osobno
W każdym zakupie widzę paczkomat 8,99zł
Jeszcze nie opłacił - czy może on to jakoś połączyć aby nie płacić kilka razy za transport ?
Może, ale czy tego chcesz, jak już opłacił to lepiej wyślij tak jak należy, każde osobno, bo z tej dobroci możesz mieć tylko problemy.😁
nie - jak pisałem - nie opłacił
Tylko do każdej sprzedanej transakcji masz doliczany oprócz prowizji za przedmiot, również koszt prowizji za paczkomat około 1zł. w zależności od kategorii kupionego produktu.
Gdyby dokonał zakupu wsio razem do koszt prowizja za paczkomat by wyniosła 1 raz, a tak sprawdź ile Allegro ci pobrało opłat.
no tak - ale Klient jeszcze nie opłacił - a podobno da się to połączyć w jedno ?
@Butiktalulla Nawet jeśli klient nie zapłacił to prowizje już masz naliczone o tutaj:
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/rachunki/rozliczenia-z-allegro
(jeśli mowa o zwykłym allegro, a nie lokalnie)
tak dziękuję - będe to zatem prostował - teraz chodziło mi - czy na tym etapie - Klient może sobie to połączyć "w kupę" 🙂
Tak powinien mieć możliwość, jeśli jest choć trochę ogarnięty, zajrzy do panelu allegro i zaznaczy oferty do opłacenia.
@Butiktalulla klient może to połaczyć w swojej zakładce ,, moje zakupy ,,
Jeśli do każedgo zakupu wybrał sposób dostawy zwróć uwagę - ALLEGRO NALICZY CI PODWÓJNĄ PROWIZJĘ !! musisz w takim wypadku pisać o korektę .
podwójną - czyli jak Klient połączy - oraz za te solo ?