Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, klient nie odebrał z paczkomatu przesyłki wysłanej przeze mnie w wyznaczonym terminie i przesyłka wraca do mnie, pieniądze za transakcje znajdują się na koncie Allegro i nie były wybierane przeze mnie gdyż nie mam jeszcze skonfigurowanego konta do wypłat. Kto w takim wypadku wraca koszty kupującemu za przesyłkę o zwrot? Chciałam nadmienić że nie mogę się skontaktować z kupującym gdyż nie odpowiada na moje wiadomości.
@bstroz Paczkomaty Allegro wracają za darmo 🙂
@kostas11 na razie są bezpłatne , ale to się niebawem zmieni ... chwała Panu Brzosce
@bstroz jeśli jesteś przedsiębiorcą napisz wiadomość do klienta i czekaj bo towar w dalszym ciągu jest jego własnością i dyspozycja nim należy do niego .
Jeśli sprzedałeś prywatnie możesz zwrotu nie odbierać , to problem klienta .
ok. dziękuję za informację 🙂
Dziękuję za odpowiedź, sprzedaję jako osoba prywatna, dostałam wiadomość, że przesyłka jest w drodze powrotnej do paczkomatu do mojego miejsca zamieszkania, jeżeli pieniądze są nadal na koncie Allegro nie były wybierane przeze mnie to kto powinien zapłacić za zwrot?
@bstroz zwrot Inpost jest na razie bezpłatny , niemniej koszt powrotu zawsze leży po stronie klienta