Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, bo przyznam, że trochę nie rozumiem tego wszystkiego..
Klient wszczął dyskusje - reklamacje po 3 m-cach od zakupu - że otrzymał inny produkt niż zamawiał.
W załączniku - załączył grafikę książki którą niby otrzymał od Nas (grafiką ściągnięta gdzieś z internetu) - szkopuł jest tylko w tym, że nigdy takiej książki nie posiadaliśmy w asortymencie i nadal nie posiadamy.
A ja dokładnie pamiętam jak pakowałam tą konkretną przesyłkę dla tego klienta - bo już przy tej przesyłce miałam wątpliwości czy w ogóle odbierze przesyłkę - bo zakupiona książka (mamy wiele jej egzemplarzy) kosztowała 5,90zł ale koszt wysyłki którą klient wybrał to koszt pobrania 24zł kurierem DPD.
Co mam zrobić w tej sytuacji?
Mogę nie uznać reklamacji?
Jak mam udowodnić, że nie mam i nie miałam takiej pozycji na stanie?
Ja wiem możecie napisać, że to zwrot 29,90zł szkoda sobie głowę zawracać tym.. ale to czyste wyłudzenie dla mnie, bo klient nigdzie nie napisał aby wysłać mu ponownie prawidłową tylko chce zwrot należności.
Pozdrawiam serdecznie
@apitka w czym masz problem, odrzucasz reklamacje, uzasadniasz że takiej książki nie masz i nie miałeś w ofercie a została wysłana poprawna bo stany magazynowe się zgadzają 🙂 Pamiętaj o terminach i konkretach w dyskusji 🙂