anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klient Rozpoczął Dyskusje minęło więcej niż tydzień - Nie odzywa sie

MAMY ROZWIĄZANIE!
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Bardzo prosze o kontakt Panią Monike La-Nika ktora zna sprawe ale nagle od  3 dni nie mam z tą Panią kontaktu  , Dzień dobry - sprawa w sumie sie wyjaśniła dostałem 5 gwiazdek - ale klient nie zamyka dyskusji , w której nie wypowiedział się ani słowa , tylko ja pisałem , minęło więcej niż tydzień , ??

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

samo się zamknie bez aktywności po 30 dniach ale jak ci jakość sprzedaży leci to poproś moderację o zamknięcie przekażą komu trzeba i dyskusja zostanie zamknięta

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AleMotyw6  Klient nie ma obowiązku pisania codziennie,  natomiast pamiętaj że to ty masz obowiązek w ciągu 14 dni od zgłoszenia  napisania wyraźnie czy uznajesz  pretensje, reklamacje klienta.  Nie jest ważne że dał  gwiazdki,  że napisał że się wyjaśniło,  to  ty masz obowiązek napisać  czy uznajesz żądania klienta lub nie uznajesz i opisać powód:  na przykład: odrzucam reklamację bo przedmiot był bez wad, a klient przyznał że się sprawa wyjaśniła.

Przy braku takiego zapisu Allegro może automatycznie  zaproponować klientowi odszkodowanie z obciązeniem twojej kieszeni.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@AleMotyw6 La-Nika jest tymczasowo niedostępna 🌴 Podaj proszę numer zamówienia o którym piszesz, pomożemy 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Cześć Alicja 🙂 miło cię widzieć - konto : ALEMOTYW7 , nr : 06e501a0-533c-11f0-a0b7-4f5cb5731b81

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Cześć @AleMotyw6, dyskusja zamknięta 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

🙂Pozdrawiam Mocno i Dziękuję ! 

Mariusz Mario (Zwierz) , Ale Motyw