Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Mam pytanie w sprawie negatywnej oceny. W opisie oferty była podana informacja o plamach, pieczątkach i braku tylnej części okładki. Kupujący po dwóch miesiącach od zakupu wystawił komentarz negatywny z dopiskiem "uszkodzona okładka". Dlaczego mam odpowiadać za nieuwagę lub ignorowanie opisu przez kupującego? Czy jest możliwość usunięcia tej oceny? Pozdrawiam
ja nie widzę w ofercie informacji o plamach, pieczątkach i braku tylnej części okładki.
Ja też nic takiego nie widzę 🙉
Bo to jest aktualna oferta, a nie oferta, której dotyczy ocena. Mam kilka egzemplarzy tego przedmiotu i ocena dotyczyła oferty za 10 zł.
Bo to jest aktualna oferta, a nie oferta, której dotyczy ocena
@olo-oro podaj proszę numer zamówienia, sprawdzę to.
17356984839
Według mnie to absurd, ze kupujący potwierdza w komentarzu opisany przeze mnie stan przedmiotu, a Allegro w żaden sposób nie reaguje.
I jak, Grzesiek, coś udało się wyjaśnić? Może Tobie uda się przywrócić sprawiedliwość? 🙂
@olo-oro ja i Grzesiu mamy dokładnie takie samo stanowisku, więc przykro mi, ale w kwestii tego komentarza nie zrobimy nic więcej. Za chwilę Grzesiu napisze Ci co możesz zrobić na przyszłość w kwestii zamówień opóźnionych na prośbę klientów.
@olo-oro jeśli wysyłasz później niż deklarujesz, na prośbę kupującego i masz to udokumentowane na piśmie, takie zamówienia wykluczamy z jakości i nie mają one żadnego wpływu na wyniki.
Rozumiem, tylko nie chcę bawić się w żadne udowodnianie, to strata czasu i pogodziłam się już z brakiem odznaczenia super-sprzedawca.
Była cena niższa?
zapewne byla
a to kładzie klapki na oczach
Była niższa cena, można powiedzieć symboliczna 10 zł. Najbardziej denerwuje, że wie, że nie zauważył, a i tak po dwóch miesiącach od zakupu zachciało mu się wystawić negatywa.
@olo-oro konsutlowałam temat z zespołem i co do zasady nie mamy podstaw do ingerencji w Twoim przypadku, ale i tak ta ocena nie jest brana pod uwagę w Twoich statystykach ze względu na to, że jest to jedyny negatywny komentarz w przeciągu ostatnich 30 dni.
Więc co mam robić na przyszłość, po każdym zakupie pytać, czy kupujący dostrzegł szczegóły stanu przedmiotu? Musicie zmienić regulamin, bo jak widzę ten temat pojawia się non stop. W tym przypadku jest to konieczność. Tak przy okazji dodam, że często, szczególnie w okresie wakacyjnym, pojawiają się prośby o wysyłkę w późniejszym terminie. To też wpływa na jakość obsługi, bo wysyłam później, niż deklaruję. Jeżeli wciąż udoskonalacie Allegro (faktycznie często to zmiany ułatwiające prace) dobrze byłoby rozważyć dodatkową opcję z terminem nadania.